Kevään lukupino

Täällä blogin puolella on ollut hiljaista alkuvuonna. Syy on lukujumi.

Taivaanpallon jälkeen lukeminen takkusi viikkokausia, en osaa sanoa miksi. Aloitin yhtä ja toista kirjaa, mutta kaikki jäivät joko kesken tai siirtyivät odottamaan parempaa hetkeä. Nyt on kuitenkin lukuinto taas palannut.

Tällä hetkellä korvaluureissa soi Risto Siilasmaan Nokia-saga Paranoidi optimisti, jonka eilen ostin myös perinteisenä kirjana, vaikka kerrankin pidän myös äänikirjasta. Siilasmaan kirjasta lisää lähiaikoina; kirja vaikuttaa kaikin puolin erinomaiselta. Iltalukemisena on nyt kivaa ja kevyttä Jojo Moyesia. Elä rohkeasti päättää Kerro minulle jotain hyvää -romaanissa alkaneen ja Jos olisit tässä -kirjassa jatkuneen Lou Clarkin tarinan. Nyt on miljöönä New York. Parasta lääkettä lukujumiin.

Tänään sain kirjastosta Kari Hotakaisen Kimin. Kun aikanaan varasin kirjan, olin jonossa ties kuinka mones sadas. Kyllä ne bestseller-jonotkin näköjään liikkuvat!

Kaikki muut kirjat kuvassa ovat itse hankittuja, harkiten tai harkitsematta. Eilen ostin Nide-kirjakaupasta Harry Salmenniemen runokokoelman ex tempore. Ehkä se enteilee paluuta myös runojen pariin. Viime vuosina en ole runoja oikein lukenut.

Seuraava postaus siis lähiaikoina. Tämän postauksen päätän kuitenkin Harry Salmenniemen Yö ja lasi -kokoelman runon Ennen kuin nukahdan kahteen ensimmäiseen säkeeseen:

Pidän siitä miten kevät tulee:
räjähtävästi halveksien.

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s